KostnadAnsökning

Du ansöker genom att trycka på Kontakt i menyn. Här fyller du i ditt namn, epost, gärna adress och telefonnummer och skriver några ord om dig själv. När detta är klart trycker du på Skicka. När jag har fått din ansökan tar jag kontakt och vi sätter upp en tid för en telefonintervju. Nästa kursstart blir i januari 2021.


Kostnad och betalning

Undervisningen är uppdelad på fyra terminer. Vårterminen består av 6 helger och höstterminen av 4.

Utbildningen kostar Skr 5000 per helg, terminsavgiften skall betalas i förskott av varje termin. I avgiften ingår allt undervisningsmaterial som behövs, samt kaffe/te och tilltugg. Totalkostnad för hela utbildningen är Skr100 000.             I särskilda fall kan terminsavgiften delas upp, men för att ha rätt att deltaga i undervisningen måste minst Skr5000 för den aktuella helgen vara betald i förskott. Eftersom betalningen är uppdelad på fyra terminer innebär det att studenten kan hoppa av före nästa termin utan att bli skyldig att betala för resterande terminer. Om studenten har deltagit i undervisningen terminens första helg innebär det att man förpliktigar sig att betala för hela terminen, även om man inte deltar i undervisningen resten av terminen.


Om du blir antagen

Om du blir antagen skickar jag ett kontrakt. Det är först när du har skickat tillbaka ett underskrivet exemplar som du har försäkrat dig om en plats. I god tid före terminstart skickar jag ut Litteraturlista, Ordningsregler, Adresslista på deltagande studenter, Schema.


Boende 

Boende får studenten ordna själv. Det finns många hotell i Malmö och goda bussförbindelser från centrum till Jägersro; Busslinje 1.


Copyright @ All Rights Reserved

ANNICA NYGREN

Leg. veterinär

Tvåårig specialistutbildning på häst

Certifierad Veterinär akupunktör IVAS

Certifierad Equine Osteopath ISEO

Ansvarig ledare för SHU


Grundare av SSHH, numera SHU. Ansvarig ledare vid Åsa Hästklinik AB 1992-1999. Har sedan 1999 arbetat huvudsakligen med akupunktur, osteopati och örtmedicin på häst.

Annica har ridit sedan barnsben med dressyr som huvudintresse, men har också ägt både trav- och galopphästar.Ta kontakt


Vombsvägen 31

247 96 Veberöd, Sverige

Email: annica@shuvet.se

Telefon: +46 (0)709 661165